Impresszum

A honlap fenntartója:

Név:Báder Faipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Nyilvántartó szerv:Veszprém Megyei Cégbíróság
Cégjegyzékszám:19-09-504759
Adószám:11788735-2-19
Székhely:8230 Balatonfüred, Arácsi u. 59.
Bankszámla:Kinizsi Bank Zrt. 73200110-11206372
Telefonszám:+36-87/340-77
Felelős vezető:Báder Mátyás
E-mail:baderfa@baderfa.hu
Internet:baderfa.hu
Tárhely szolgáltató:www.webhosticon.hu
(WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.; 2097 Pilisborosjenő, Tulipán köz 2.; Tel.: +36 30 598 7210; E-mail: ugyfelszolgalat@webhosticon.hu)

 


A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Báder Faipari Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A Báder Faipari Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  • a Báder Faipari Kft.  weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Báder Faipari Kft. jogosult
  • a Báder Faipari Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre) a tartalomszolgáltatót illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. A Báder Faipari Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa
  • a Báder Faipari Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Báder Faipari Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Báder Faipari Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében. A honlapon található külső hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a tartalomszolgáltató befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a tartalomszolgáltató törli vagy módosítja.
  • a Báder Faipari Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Báder Faipari Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Báder Faipari Kft. kifejezetten kizárja.
  • a honlap tartalma nem minősül közhiteles nyilvántartásnak, közokiratnak, vagy jogi tanácsadásnak, azt a tartalomszolgáltató kizárólag tájékoztató jellegűnek tekinti.

A Báder Faipari Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Báder Faipari Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük jelezze azt az Kapcsolat menüpont valamely lehetőségét használva.
A honlapért felelős: Báder Mátyás. Minden tatalom a portál készítőinek munkája ©2007-2016. A honlapon használt logók és védjegyek tulajdonosai minden jogot fenntartanak.

Hasznos linkek, cégek melyeket figyelmükbe ajánlunk:
Nyugat-Magyarországi Egyetem, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar
Báder Faipari Kft.
Lovas község Önkormányzata
Faipari Egyetemi Kutatásért Alapítvány
Ekvilibrium Kft.
Design Művek