Nyílászáróinkat mindig az adott helyre, egyedileg készítjük a legjobb illeszkedés érdekében és a megrendelői igényeknek megfelelően. Különböző profilvastagságokkal, 2 vagy 3 rétegű gáztöltésű hőszigetelt üvegezéssel, bármilyen nyitásmóddal.
A különböző formák (téglalap, trapéz, íves, kör, stb.), üvegfajták (átlátszó, fényvisszaverő, katedrál, stb.), a díszítési módok és a fafajok, a felületkezelés színválasztéka szintén széles palettát eredményeznek. Néhány kép ízelítőül a munkáinkból.

Ablakok, erkélyajtók

Az épület hőszigeteléséért jelentős részben felelősek az ablakok. A üvegfelület nagy aránya miatt nagyrészt az üvegezés határozza meg a szigetelési képességet.

  

Zsalugáterek

A zsalugáter külső falsíkon elhelyezkedő klasszikus kiegészítő, mely az árnyékoláson keresztül nem csak a helyiség sötétítését, hanem annak klimatizálását is segíti. Igény szerint állítható fénymennyiség bebocsátással és rovarhálóval.

  

Bejárati ajtók, porták

A házba belépőnek az első benyomást a bejárati ajtó adja annak várható belső stílusáról. A kültéri részek összhangjának megteremtésében szintén fontos szerepet játszik éppúgy, mint a biztonság megteremtésében. Sok esetben egybeépítve készül kiegészítő fix és nyitható nyílászárókkal, komplett portát alkotva.